Стан лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка захворіла на COVID-19, погіршився і оцінюється як стабільно важкий. Політикиню під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на достовірні джерела. Як відомо, коронавірусом заразилися і рідні Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко, скріншот відео
Юлія Тимошенко, скріншот відео

У Юлії Тимошенко, яка хворіє на коронавірус, температура не опускається нижче 39 градусів, її стан стабільно важкий. Лідера "Батьківщини" підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Повідомляється, що донька Тимошенко Євгенія та її зять Артур Чечоткін теж хворіють COVID-19. Однак обидвоє переносять інфекцію в легкій формі. На сьогодні невідомо, де і коли саме на коронавірус захворіла Тимошенко, а також те, де вона проходить лікування.

Юлія Тимошенко, фото: Facebook
Юлія Тимошенко, фото: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."