У четвер, 27 серпня, вихованці 2-ї обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР-2) у Кропивницькому подарували президенту України Володимиру Зеленському чорний пояс з карате.

Про це повідомили на сайті президента України.

Читайте Знай в Google News!

"Зеленський подивився, як проходять тренування дітей у секції карате. Після завершення заняття вихованці школи подарували президенту диплом почесного першого дана майстерні ступеня та іменний чорний пояс з вишитим прізвищем глави держави японською мовою і назвою виду спорту- "традиційне карате", - сказано в повідомленні.

Володимир Зеленський у спортивній школі, Офіс президента
Володимир Зеленський у спортивній школі, Офіс президента

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У спортивній школі Зеленський поспілкувався з юною спортсменкою Аріанною Мурженко. Дівчинка потрапила до Книги рекордів України як наймолодша Українка, яка стала чемпіонкою світу з традиційного карате в програмі ката. Вона отримала цю нагороду, коли їй було всього 9 років.

Після завершення заняття вихованці школи подарували Президенту диплом почесного першого дана майстерні ступеня та іменний чорний пояс з вишитим прізвищем Глави держави японською мовою та назвою виду спорту – традиційне карате.

Володимир Зеленський у спортивній школі, Офіс президента
Володимир Зеленський у спортивній школі, Офіс президента

На даний момент в школі навчається близько 600 вихованців в 5 видах спорту: легка атлетика, футбол, бокс, бейсбол, софтбол. У школі дітей навчає 31 тренер-викладач, з яких четверо – заслужені тренери України. У середньому щорічно до складу національних збірних команд України входять до 60 учнів школи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський пообіцяв дніпрянам аеропорт вже до кінця вересня.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський втрутився в гру і нарвався на гнів уболівальників.

Також Знай. ua писав, що Володимир Зеленський зізнався, коли перестане жити в Конча-Заспі на податки українців.