Кількість заражень коронавірусом в Україні зростає з дня у день. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в кінці вересня будуть фіксувати приріст коронавірусних хворих до 3 тисяч щоденно. Про це він розповів в ефірі "Сніданку з 1+1".

Читайте Знай в Google News!

За словами Шмигаля, зовсім скоро почне здійснюватись найбільший страх українців. В Україні в кінці вересня будуть фіксувати приріст коронавірусних хворих до трьох тисяч щоденно

"Сьогодні у нас від 2 000 до 2 500 хворих щодня, за прогнозами до кінця вересня - початку жовтня ця цифра зросте до 3 000 захворілих щодня", - заявив Шмигаль.

Аліса Грищенко, лікар з Чернівців, вдруге захворіла коронавірусом, фото s3.ukr-space.com
Аліса Грищенко, лікар з Чернівців, вдруге захворіла коронавірусом, фото s3.ukr-space.com

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, результатом такого збільшення хворих буде завантаженість лікарняних ліжок по країні на 80%.

Варто нагадати, що в Україні 1 вересня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 123 303. За останню добу зафіксували 2141 новий випадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують проводити дезінфекцію під'їздів житлових будинків від коронавірусу COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 31 серпня, в Україні оновлено карантинні зони. "Червоний" рівень встановлено у 21 адміністративно-територіальній одиниці.

Також, "Знай.uа" писав, що професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.