Близько тижня тому сестра північнокорейського лідера Кім Чен Ина Кім Е Чжон зникла з публічного простору. Ніхто не знає, де зараз знаходиться жінка. Саме через це в ЗМІ вже звучать припущення, що молодша сестра глави КНДР може вже бути мертвою.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Журналісти видання нагадують, що сестра Кім Чен Ина останнім часом вела активну політичну діяльність. У зв'язку з нещодавніми подіями з її братом жінка отримала широкі повноваження.

Через новини про хворобу Кім Чен Ина, а також нещодавніми чутками про його "кончину", Кім Е Чжон пророкували небувалий для країни кар'єрний зліт, називаючи її другою за впливовістю людиною в державі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кім Чен Ин і Кім Е Чжон, фото: gettyimages
Кім Чен Ин і Кім Е Чжон, фото: gettyimages

Але тепер про сестру Кім Чен Ина нічого невідомо. The Sun не виключає, що диктатор міг усунути сестру (аж до фізичної розправи), угледівши в ній загрозу власній владі. Видання навело слова професора корейського університету Нам Сун Ука. Він нагадав, що лідер КНДР 7 років тому стратив свого рідного дядька, високопоставленого чиновника Чан Сон Тхека.

Не виключено, як зазначив професор, що Кім Е Чжон і сама в цілях безпеки могла "залягти на дно" побоюючись, що її брат може піти на крайні заходи. Також варто зазначити, що з січня 2020 року ніхто не бачить і дружину лідера КНДР Лі Соль Чжу. Ходили чутки, що нібито вона народила Кім Чен Ину третю дитину. Старшій дитині 10 років, середня народилася в 2017 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кім Чен Ин при смерті, КНДР керує сестра диктатора – ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, Кім Чен Ин втрачає абсолютну владу - хто забирає повноваження у корейського диктатора.

Знай.uа писав, Кім Чен Ин наказав відбирати собак у жителів Північної Кореї і відправляти в ресторани на їжу.