Про схеми українських політиків можна писати оди. Адже відповідно до часів, вони завжди в тренді і йдуть в ногу. Так, відомий журналіст програми "Наші гроші" Денис Бігус описав нову схему про мишей від народного обранця Антона Яценка.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у дописі журналіста на його сторінці у facebook.

"До*балисьдомишей...

Антон Яценко - політичний пристосуванець за бюджетні гроші. Раз на 5 років Яценко протискає одну і ту саму схему, прикладаючи її як подорожник до різних місць. Схема така: давайте зобов"яжемо громадян законом платити за якусь непотрібну їм х*йню, яку будуь робити спеціально підібрані хлопці", - йдеться у повідомленні.

За словами журналіста, за Януковича Антон протиснув "тендерну палату", в якій брали бабло за "допомогу в оформленні документів на тендер". І це був еталонний схематоз.

За Порошенка Антон протиснув посередників, які вносили дані про оцінку майна до державної бази. І збирали за це мільйон гривень на день.

В обох випадках структури були приватні. В обох випадках афілійовані з людьми Яценка.

Прийшов Зеленський. Настав час нової схеми. І вона відповідає часу. Коротше, доїбались до мишей. В прямому сенсі!

Журналіст пояснює, що новий законопроект передбачає, що громадянам потрібно зареєструвати всіх тварин. Тобто якщо у вас є якийсь жирний пацюк Антон, то його треба внести до Єдиного держреєстру тварин. Але ви не можете це просто так зробити.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Робити таке можуть лише спеціальні сертифіковані контори (які неодмінно створять). І єдиний сенс існування яких буде записати вашого пацюка Антона в базу даних. Таку саму фігню робили контори з внесення даних про оцінку нерухомості. І коштувало це 1000 гривень з людини. Думаю, що котики-собачки обійдуться дешевше. Але їх до фіга. Тут треба зауважити, що серед депутатів законопроект рекламували як "захист тваринок", а приватного посередника вписали вже згодом. Певен, що дехто про схему знав, а дехто зараз офігіває, відкликає підписи і взагалі несеться ататат", - резюмує він.

Також журналіст висловив сподівання, що найближчий комітет зарубає нах цю всю маячню і Антону буде боляче.

Доїбалисьдомишей... Коротше. Є народний депутат Антон Яценко. Норм такий політичний пристосуванець за бюджетні...

Geplaatst door Denys Bihus op Woensdag 2 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські копи отримали право на "жорсткі покарання" для порушників карантину.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко призначив нового заступника замість звільненого за бійку з копами Слончака.

Знай.uа писав, у Києві на блошиному ринку покупець побився з продавцем за купу барахла.