Нардеп Василевська-Смаглюк вважає що міністри роздувають свій апарат і як українці з податків переплачують за особистий комфорт окремих міністрів. Про це повідомили в офіційному telegram-каналі народного депутата України від фракції Слуга народу Ольги Василевської-Смаглюк.

Читайте Знай в Google News!

"міністри роздувають свій апарат. Сергій Марченко глава Міністерства фінансів насамперед, коли прийшов на посаду, підібрав собі 4-х заступників. Минуло півроку і цифра зросла до 7-ми. Вчора найняли 8-го, грубіяна Олександра. Кожен з них обходиться нам в "копійку" 800-900 тисяч на рік. Це зарплата. І все це для однієї людини", - сказано в повідомленні.

При цьому вона зазначає, що залишається неясним, в чому потреба роздувати свій апарат до 10 осіб.

"лише двоє із заступників Марченка займаються виділеною діяльністю-Буца Юрій (з питань держборгу) і Драганчук Юрій( євроінтеграція). Для прикладу, Міністерство інфраструктури з не менш складною структурою обходиться 4-ма заступниками, Мінсоц 5-ю, МЗС -5. Таким чином, беремо зарплату 800 тис. множимо на 3-х заступників Марченка, яких можемо скоротити, отримуємо 2 млн 400 тисяч. 2 млн 400 тисяч ми переплачуємо за особистий комфорт міністра", - пише депутат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нардеп показала мільйонні зарплати менеджерів "Укрзалізниці".

Як повідомляв Знай. ua, блогер написала про корупційні інтереси нардепа Дубинського в податковій та будівництва Київської об'їзної.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко відстає від Порошенка, скільки заробляють нардепи в Раді.