Нещодавно кандидат у мери Києва від Партії "Слуга народу" Ірина Верещук під час зйомок передвиборчого ролика "літала" над Києвом і змусила громадськість спостерігати за цим з подивом.

Читайте Знай в Google News!

Блогер Олексій Захарченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook описував обурення з цього приводу, так як це ніяк не відноситься до місцевого самоврядування і виборчої програми. "Скільки можна займатися профанацією?", — запитав він.

З того моменту минув якийсь час і на просторах інтернету був знайдений ролик шотландської енергетичної компанії Scottish Power. Його ідея дуже схожа з тією, яку обрала Верещук для свого передвиборчого ролика.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак реклама на тему зеленої енергетики була випущена ще в лютому. На ньому дівчинка в жовтому плащі і з зеленою парасолькою біжить по пляжу і її підхоплює вітер. У ньому йдеться про електрику, яке повністю обслуговує Об'єднане Королівство за допомогою вітрогенераторами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міністр Петрашко продавив рішення продовжити дію корупційних схем на ринку сірчаної кислоти. За його словами, на засіданні Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі було прийнято рішення залишити без зміни діючі квоти на імпорт сірчаної кислоти.

Як повідомляв "Знай.ua", "Під дурника закосити не вийде", - Лесєв напророкував Шмыгалю в'язницю через введення карантину.

Знай.ua писав, інтереси українців в першу чергу, - Пальчевський про переговори з Кремлем.