Лідер білоруської опозиції і опонент Олександра Лукашенка на сумнозвісних виборах-2020 Світлана Тихановська записала нове звернення до Білорусі, передає Telegram-канал "Пул первой". Кандидат у президенти закликала громадян Республіки вийти 6 вересня на Марш Єдності.

У відеозверненні Тихановська заговорила про свою сім'ю. Вона сказала, що з самого дитинства їй знайомий закон "один за всіх, і всі за одного".

" я вітаю кожного, хто прийде туди. Пам'ятайте: поки ми разом, ми сила "

Нагадаємо, 4 вересня Тихановська виступила на нараді Ради Безпеки ООН щодо ситуації в Білорусі. Вона звернулася до організації з проханням відправити в країну спеціальну моніторингову місію і ввести персональні санкції проти тих, хто відповідальний за порушення прав людини в Республіці.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє телеканал «Белсат», 9 вересня відбудеться зустріч Тихановської і прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького. Основною темою зустрічі стане звільнення затриманих під час протестів у Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Лукашенка здали нерви на масовому страйку

Як повідомляв портал Знай.uа, Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести в Білорусі

Також Знай.uа писав, у Києві спалили Лукашенка з Путіним.