Соратницю Світлани Тихановської, конкурентки Олександра Лукашенка на президентських виборах у Білорусі, Марію Колеснікову, ймовірно, викрали у Мінську.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Tut.by, її посадили в автобус та повезли в невідомому напрямку.

Члена Координаційної ради Марію Колесникову вранці 7 вересня біля Національного художнього музею невідомі люди посадили в мікроавтобус з написом "Зв'язок" і відвезли в невідомому напрямку. Про це TUT.BY розповіла читачка Анастасія, на очах якої все і сталося. За словами Анастасії, сталося все близько 10.05 біля Національного художнього музею.

Марія Колесникова, фото: news.tut.by
Марія Колесникова, фото: news.tut.by

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я її бачила наживо до цього, тому впізнала. Я ще хотіла підійти до неї, поговорити, подякувати, а потім передумала, вирішила, що людина і так втомлюється. Я пройшла вперед, і в якийсь момент ще подумала, що обернуся і покажу Маші сердечко. Недалеко від музею я бачила припаркований темний мікроавтобус з написом "Зв'язок" на борту і ззаду була марка "Соболь". Я пройшла вперед і почула звук падаючого на асфальт телефону, якийсь тупіт, обернулася і побачила, що люди в цивільному одязі і в масках заштовхують Марію в цей мікроавтобус, у неї відлітає телефон, один з цих людей телефон підіймає, стрибає в мікроавтобус і вони їдуть.", - розповіла очевидиця.

Зняти те, що відбувалося, на телефон дівчина не наважилася, оскільки була занадто близько до невідомих людей у масках і побоялася, що її теж затримають. Зазначається, що телефон Колесникової доступний, але трубку вона не підіймає.

Прессекретар Координаційної ради Антон Родненков о 10.13 сказав TUT.BY, що Марія одна була в центрі міста у справах. Про її зникнення Родненков дізнався від TUT.BY і став з'ясовувати, де знаходиться Марія. Об 11 годині телефон Роднєнкова став недоступний.

"Де знаходяться Марія і Антон, я не знаю і не можу зв'язатися з ними. Також немає зв'язку з членом Координаційної ради, старшим віце-президентом EPAM Максимом Богрецовим і виконавчим секретарем Ради Іваном Кравцовим", - сказав TUT.BY член Координаційної ради Максим Знак.

Світлана Тихановська, скріншот YouTube
Світлана Тихановська, скріншот YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила у Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я