В Україні поки що неможливо мати подвійне громадянство. Однак парламентарії вже працюють над законопроектом, який дозволить українцям мати подвійне громадянство.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповів глава МЗС України Дмитро Кулеба для Радіо Свободи.

За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, зараз вони разом з парламентом працюють над законопроектом, який дозволить українцям мати подвійне громадянство. Виняток-громадянство з державою-агресором.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ми працюємо з Прламентом для того, щоб цей закон було ухвалено. Вважаю, що він відповідає інтересам України і ця норма давно назріла", - зазначив Кулеба.

Поки що подвійне громадянство в Україні заборонене. Це не зовсім так. Сьогодні законодавство України справді не передбачає для наших громадян можливостi володiти паспортом ще якоїсь країни. ... Якщо іноземець набув громадянство України, то у правових відносинах з Україною він визнається лише громадянином України".

Варто відзначити також, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба виступив ініціатором телефонної розмови з головою російського Міністерства зовнішніх справ Сергієм Лавровим з приводу загострення на Донбасі та ризику зриву припинення вогню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше немає грошей на найнеобхідніше - українці розповіли, як жити на 5 тисяч гривень.

Як повідомляє портал Знай.uа в Україні суттєво зросли борги по зарплаті: скільки винні підприємства працівникам.

Також Знай.uа писав, що підвищення мінімалки в Україні: чия зарплата виросте з наступного року.