Президент Володимир Зеленський відвідав Хмельницьку область з робочим візитом. Відеозвіт про свою поїздку глава держави опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вже кілька тижнів Володимир Зеленський подорожує областями України, щоб проінспектувати роботу важливих об'єктів інфраструктури, а також перевірити виконання проекту "Велике будівництво".

Цього разу об'єктом перевірки стала Хмельницька область. Глава держави перевірив будівництво стратегічно важливих доріг, а також продемонстрував, що в 2020 році в Хмельницькій області було побудовано найбільшу кількість дорожнього покриття, в порівнянні з попередніми роками.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також президент відвідав освітні установи, які також потрапили в рамки проекту "Велике будівництво". Володимир Зеленський відправився в середньоосвітню школу смт. Сатанів, яка відкрила двері для учнів після капітального ремонту. Керівництво висловило величезну подяку главі держави, оскільки діти і мріяти не могли про таку школу.

Крім цього, Зеленський вирушив до Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету "Львівська політехніка". Він поспілкувався з адміністрацією коледжу та учнями, а також взяв участь в онлайн-конференції з коледжем з Маріуполя.

Заключним об'єктом стала Хмельницька атомна електростанція, де знаходяться в процесі будівництва 3- і 4-й енергоблоки. Президент заявив, що їх будівництво допоможе забезпечити українців не тільки дешевою електроенергією, а й подарує сотні тисяч робочих місць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський провів розмову з польським колегою Анджеєм Дудою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олена Зеленська повідомила, що Україна офіційно отримала статус повноправної учасниці "Партнерства Біарріц".

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях політична партія" Слуга народу " презентувала 8 кандидатів у депутати Чернівецької міської та обласної рад.