Політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський пропонує владі Російської Федерації відмовитися від тіла Володимира Ілліча Леніна в Мавзолеї, так як нещодавно американський художник Девід Датуна виявив бажання про придбання тіла радянського вождя для приміщення його в спеціально побудованому мавзолеї у Вашингтоні.

Читайте Знай в Google News!

Він стане копією похоронної споруди, яка зараз знаходиться на Красній площі в Москві. А Жириновський, у свою чергу, привітав цю ініціативу, підкресливши можливість продати тіло вождя за рекордний мільярд доларів.

Російський політик також запропонував кремувати тіло Леніна, а прах поховати поруч з батьками в Симбірську або Петербурзі, в разі, якщо американець відмовиться від цієї покупки. "Нам цей труп не потрібен. Будь ласка, давайте не продавати, давайте в крематорій, спалимо тіло і колбу поховаємо в Симбірську, в могилі батька його, або в Петербурзі, в могилу матері", — заявив лідер партії ЛДПР.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Він не раз виступав з ініціативою поховати тіло радянського вождя на якомусь хорошому кладовищі в Московській області, де знаходяться могили відомих військових і політиків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київське метро перестане "бити" пасажирів і розправиться з "зайцями": "Ти не пройдеш"

Як повідомляв "Знай.ua", в Запоріжжі Малятко звалилося зі страшної висоти - медики не дають гарантій.

Знай.ua писав, український воїн підірвався на невідомому пристрої поблизу залізного - у штабі ООС повідомили про ситуацію на фронті.