19 вересня, на площі Перемоги у місті Рубіжне, відбулась конференція Луганської обласної організації політичної партії "Наш край". У центрі міста, в День сім’ї, окрім партійців, зібралося багато місцевих жителів.

Читайте Знай в Google News!

Народний депутат України, який переміг у Рубіжному на позачергових парламентських виборах 2019 року, Сергі1 Вельможний привітав учасників зустрічі.

"Я впевнений, що люди, які тут зібралися - справжні патріоти своєї громади. Ті, хто не знаючи втоми, буде працювати на благо виборця. Справами, а не словами, доводячи, що люди зробили правильний вибір, делегувавши кожного з вас в органи влади. Вірю в кожного з вас. Вірю в Наш Край", - зауважив нардеп.

Команду кандидатів на голів об’єднаних територіальних громад представив голова Луганської обласної організації політичної сили Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Головне, чим я пишаюся, це ви - моя величезна, згуртована сім'я, мої вірні соратники і надійні товариші. Ми з вами і далі будемо допомагати людям, як і раніше будемо відроджувати нашу Луганщину, невтомно будемо будувати краще життя для наших дітей. Я пишаюся тим, що зміг зібрати вас в єдину команду. Ми з вами сильні як ніколи. Наші вороги бояться нас, їх спроби зупинити нас більше схожі на передсмертні конвульсії, ніж на дії адекватної влади", - заявив Сергій Шахов.

Після заходу відбувся святковий концерт за участі фіналістів українських вокальних шоу Дмитра Бабака та Сергія Юрченка.

Команда «НАШОГО КРАЮ» на Луганщині висунула фахових кандидатів до рад всіх рівнів області та представила майбутніх мерів...

Geplaatst door Сергій Шахов op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя.

Також Знай.ua писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила усій Раді: "Ми побачимо...."