В Євросоюзі вже вдруге заговорили про загрозу втрати безвізу України з ЄС у зв’язку з проблемною процедурою відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Читайте Знай в Google News!

Депутатка Європарламенту від Німеччини, членкиня комітету у закордонних справах Віола фон Крамон відреагувала на заяву глави парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, який назвав ці погрози Брюсселя "лише чутками". Євродепутатка закликала команду українського глава Володимира Зеленського схаменутися і почати прислухатися до мессежу Брюсселя, інакше наслідки для України будуть поганими.

Про це йдеться на сторінці фон Крамон в соцмережі.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Це точно те, про що я говорила вчора, пан Арахамія. Прислухайтеся до цього меседжу від Євросоюзу, тому що наслідки для вашої країни будуть поганими", — написала фон Крамон, реагуючи на нещодавню заяву Арахамія про те, що загрози від євродепутатки є лише чутками, і він буде реагувати тільки на листи.

Скандал з безвізом виник після того, як Верховна Рада України прийняла проект постанови, яким затвердила склад комісії з проведення конкурсу на зайняття посад в Спеціалізованій акнтікоррупціонной прокуратурі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Щоб Ви пригостили мене сиром": заміжня нардепка попалася на інтимному листуванні з жінкою.

Як повідомляв Знай.uа, хто привів у Раду Лероса, який звинуватив Зеленського в підпалі: назвали ім'я "покровителя".

Знай.uа писав, Рада готує відставку міністрів, Арахамія сказав, кого в першу чергу хочуть "піти″.