На офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського був опублікований текст, в якому йдеться про бажання змінити країну. Він вважає, що це не полягає в одних лише змінах прізвищ на кабінетних табличках. Зеленський бажає отримати ефективну, комфортну, адекватну і сучасну державу.
Читайте Знай в Google News!
"То давайте міняти. Чи не нити, не скаржитися, не ховатися, не скаржитися на когось. А саме міняти. Справжній. Без попередніх підрахунків і порівнянь. Давайте показувати людям, що ми готові працювати і боротися", — заявив він.
Президент розповів, що подібна боротьба, всупереч традиційній змові, надасть можливість обнулити старі "сірі еліти" на місцях. Необхідно брати відповідальність за себе і свою команду для радикальних змін правил гри.

Володимир Зеленський написав про те, що мова сьогодні йде не тільки про вибори до органів місцевого самоврядування. Це про можливість перезавантажити соціальні відносини, що працюють з огидним правилом. "Корумпованій меншості закон не писаний, а більшості - злидні, несправедливість, обман", — доповнив він.
У тексті присутня мотивація до того, що не варто зупинятися на півдорозі, так як необхідна віра в себе і виграш для справжніх змін. При цьому, Зеленський підкреслив: "Так, я прекрасно розумію, що "не все, не відразу і не швидко". І що є помилки". І запропонував представникам своєї команди відповідати за свої дії, відмовлятися від відповідальності і готувати виправдання на майбутнє.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, безвізова "зрада" Зеленського, Бойові пташки Трампа в Україні, обвал цін на м'ясо і поліцейське свавілля - головне за ніч.

Як повідомляв "Знай.ua", злочин і покарання для нахабного маршрутника: ображений ветеран АТО покликав із собою натовп побратимів.

Знай.ua писав, Кравчук погодився перенести місце переговорів по Донбасу: "Народ піднявся проти"

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще