Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив в ефірі телеканалу "Україна 24" про те, що внесення будь-яких змін до постанови про вибори може поставити під сумнів легітимність проведення самих виборів.

Читайте Знай в Google News!

Він не підтримує внесення змін до постанови Про місцеві вибори. Так як вони дозволили б вибори на території окремих районів Донецької та Луганської областей. Ця постанова ніяк не пов'язана з Мінськими угодами і її можна трактувати по різному.

"Вибори згідно Мінських угод-це дев'ятий пункт. Я не впевнений, що ми сьогодні можемо говорити, що в повному обсязі виконані вісім попередніх", — заявив спікер. При цьому, він вирішив нагадати про Закон України, який говорить про те, що парламент повинен оголосити про місцеві вибори не пізніше, ніж за 90 днів до передбачуваної дати виборів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цього організаційно зараз ніяк не домогтися і подібний підхід суперечить демократичним нормам. "Це не може відбуватися під дулами кулеметів", – підсумував голова Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безвізова "зрада" Зеленського, Бойові пташки Трампа в Україні, обвал цін на м'ясо і поліцейське свавілля-головне за ніч.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський дав слабину і намагався виправдатися перед українцями: "Не все, не відразу і не швидко"

Знай.ua писав, найманці Путіна порушили режим тиші на Донбасі-загроза з повітря.