Народний депутат України, співголова фракції європейська солідарність у Верховній Раді 9-го скликання Ірина Геращенко розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому вона показала свій урожай помідорів.

Читайте Знай в Google News!

"свої", - коротко підписала нардеп.

Українці не пройшли повз публікацію з помідорчиками. Деякі зізналися, що у них цього року теж поганий урожай, а інші похвалили народного депутата за те, яка вона молодець.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Яке чудове фото❤️👍 😊", "свої завжди смачні)", "та і в нас в цьому році не густо", "ну...видно, що не з Херсона..... Але ж свої !", "Своє завжди смачніше. І овочі, і фрукти. Якщо потрібні саджанці виголошує та яблука, звертайтесь", "у тлумачного політика і помідори гарні", " Ірочка!Ви МОЛОДЕЦЬ!", "Зате свої, без хімії і смачні. У нас також такі. Цілий в рот поклавши, і жуй", " Круть! Як ви все встигаєте! Пані Ірино, я в захваті!", "Коли ви встигайте?",- пишуть коментатори.

Раніше Ірина Геращенко показала фото, на якому вона розпиває шампанське разом з подругою. Однак фотографія викликала невдоволення у деяких користувачів соцмережі.

"Фоткаетесь ви, а соромно мені. Чому? Напевно тому що 70% українців за межею бідності? Покоління популістів, блазнів і т.д." — написав незадоволений українець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Геращенко підловила Садового на "Танцях" із Зеленським перед виборами.

Як повідомляв Знай. ua, Геращенко згадала, як 20 років тому її принизив Лукашенко.

Також Знай. ua писав, що Геращенко випила келих спиртного і зловив "зайчиків", українці в люті.