Виявляється, Україна не отримувала від представників Європейського Союзу офіційної інформації про можливий перегляд безвізового режиму. Відповідні заяви можуть звучати лише від окремих політичних фігур.

Про це у вівторок, 22 вересня, повідомляє пресслужба МЗС. За словами п ершої заступниці міністра закордонних справ Еміне Джапарової, зараз немає ніяких загроз для безвізу з ЄС.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, наразі немає жодних загроз для безвізу з ЄС, оскільки Україна не отримувала від представників Європейського Союзу на офіційному рівні інформації про перегляд безвізу.

"Україна не отримувала від представників Європейського Союзу на офіційному рівні інформацію про перегляд безвізової політики по відношенню України. Певні заяви, які можуть звучати, це заяви політичних фігур", - сказала Джапарова.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Безвиз, фото: euneighbours.eu
Безвиз, фото: euneighbours.eu

Варто нагадати, що широкого обговорення в Україні питання можливого перегляду безвізового режиму між Україною та ЄС набуло після того, як Верховна Рада затвердила склад конкурсної комісії задля обрання нового глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, незважаючи на рекомендації Євросоюзу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Щоб Ви пригостили мене сиром": заміжня нардепка попалася на інтимному листуванні з жінкою.

Як повідомляв Знай.uа, безвіз для українців: чи справді існує загроза закриття кордонів і про що брешуть адепти Порошенка.

Знай.uа писав, Зеленський дав слабину і намагався виправдатися перед українцями : "Не все, не відразу і не швидко".