У свіжому випуску передачі «не Добрий вечір» Ігор Лесєв жорстко розкритикував діяльність політичної сили «Слуга народу». Журналіст і письменник почав випуск з риторичного питання – Чим відрізняється дурень від людини, яка вчинила безглуздий вчинок?

"Безглуздий вчинок може зробити кожен. Наприклад, вкрасти 4 пляшки пива.

Або запропонувати невідомій бабусі продати собаку і за виручені гроші погасити борги за комуналку. Ну кого з нас жодного разу не клинило? Але якщо ти, друже, і через рік готовий віддати свій голос за "Слугу народу" - ось тут вже академічна медицина безсила.», -- заявив Лесев.

Він заявив, що з цікавістю подивився подання кандидатів від «Слуг народу» до Київради. За словами Лесєва, в першій десятці обійшлося «майже без фріків». Дружину глави МЗС Євгенію Кулебу журналіст, правда, назвав " проспиртованою порохоботкою, яка всі роки носиться зі сквером Небесної Сотні».

z

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Нічого не маю проти скверу, просто завжди дивували люди, у яких світ складається з чорного і білого. Що, якщо "Небесну сотню" розстріляли не снайпери Януковича?

Зеленський вже півтора року при владі, а хто розстріляв людей на Інститутській так і не розкрито. Давайте краще щороку буде поминати вбитих, але не назвемо імена вбивць», - сказала Лесєв.

Ситуацію з Небесною сотнею журналіст порівняв з ситуацією з Катинським розстрілом в Радянському Союзі, коли»кляли німців, а потім негарно вийшло". Присутню в списку Зоряну Скалецьку Лесєв назвав "специфічним персонажем" за підтримку реформи Супрун.

«Але в цілому дивишся на список і навіть дивуєшся. Телеведучі, спортсмени, препод з Шевченка, Букініст. Не зовсім зрозуміло, навіщо з Київради робити філію інституту фізкультури. Ось у нас мер-боксер, і що, Київ сильно за 6 років став спортивним містом?», - риторично запитав Лесев. Він розповів, що депутатські списки формуються за «непрозорим» принципом і їдко «пройшовся» по кожному слузі народу окремо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий зробив спробу зупинити паніку у львів'ян через коронавірус: "тільки спокійно"

Як повідомляє портал Знай.ua Садовий "пожертвував" Львівське листя коровам

Також Знай.ua писав, що Садовий "вилизав" вулиці Львова, городяни розкусили мера перед виборами: "Показуха"