Зубченко зазначив, що Странніков був замішаний у корупційних скандалах, про які Віталій Кличко був обізнаний

#четамукличко Знаете, зачем Виталий Кличко баллотируется в мэры во второй раз? Только ради киевлян. Говорит, кушать не...

Geplaatst door Александр Николаевич Зубченко op Donderdag 24 september 2020

"З 1 грудня 2015 року Андрій працює головою постійної комісії Київради з питань бюджету і як би соціально-економічного розвитку. Рулить процесом, як ви зрозуміли. Природно, у нього є свої компанії, через які Странніков освоює кошти, здобуті в поті чола. Вони не раз і не два виступали в ролі замовників скандальних будівництв. Серед останніх-спорудження ТРЦ на двох гектарах встик до ринку "Троєщина"", - зазначив журналіст.

За його словами, Странніков балотується до Київради по Дніпровському району. пов'язують з так званим "смотрящим" Денисом Комарницьким.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

“На одному рішенні про закупівлю автобусів на 10 млн.євро людина освоїла достатньо. А виділення» смотрящему " Комарницькому 400 млн.грн. на Подільсько-Воскресенський міст? Все нормально, гроші є. Але краще використовувати бюджетні кошти. І отримати жаданий депутатський мандат, щоб ще п'ять років насолоджуватися розпилом бюджетних коштів, тобто-грошей киян."- підсумував блогер.