Український президент Володимир Зеленський на місці катастрофи військового літака Ан-26 недалеко від міста Чугуїв (Харківська область) заявив, що влада зобов'язана надати грошову компенсацію родичам загиблих військових і курсантів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео самої заяви і повідомленню Володимира Зеленського в мережі Facebook.

"Держава повинна забезпечити лікування постраждалих і надати компенсацію тим, хто втратив близьких. Україна не забуває своїх героїв", - написав Зеленський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Президент також заявив, що разом з фахівцями перевірить стан всієї авіатехніки, яку використовують у Збройних силах України.

Попередньо причиною падіння назвали відмову лівого двигуна, так як за кілька хвилин до аварії про це повідомив командир судна. Однак пізніше міністр оборони України Андрій Таран заявив, що збій стався в роботі датчика, а не всього двигуна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мир у скорботі разом з Україною через авіакатастрофу АН-26: "Підтримуємо братський народ".

Як повідомляв Знай.uа, авіатроща під Чугуєвом: згорьована мама не хоче вірити, лише нещодавно втратила чоловіка в Луганську.

Знай.uа писав, Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26: "Другий шанс подаровано не дарма".