Про це повідомив екс-голова СБУ, народний депутат Валентин Наливайченко під час брифінгу в Верховній Раді 29 вересня.

«Нами виявлено і направлено в правоохоронні органи інформацію на перевірку, що голова НКРЕКП літав у Російську Федерацію, здійснював регулярні відвідини країни-агресора», - повідомив депутат Валентин Наливайченко.

Відповідно до отриманих в МЗС даних, Тарасюк не був уповноважений на будь-які переговори чи візити до Російської Федерації.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«Ми звертаємо увагу правоохоронних органів, насамперед СБУ, щоб була перевірка, щоб перевірили звіти цього високопосадовця, чи здавав він звіти після поїздки у Російську Федерацію», - додав Наливайченко.

Нагадаємо, напередодні екс-голова СБУ Валентин Наливайченко з посиланням на дані ТСК повідомив про регулярні відвідини Валерієм Тарасюком Російської Федерації. Зокрема нардеп повідомив про як мінімум 4 випадки ймовірних відвідин столиці Росії, один з яких прямим залізничним сполученням «Київ-Москва».

Після публікації цієї інформації, голова НКРЕКП на своїй сторінці пояснив один із численних візитів перемовинами з «Газпромом». Однак жодних пояснень щодо цілей та мотивів інших поїздок до країни-агресора в 2016-2018 роках Тарасюк не надав.