Просто з офісу Президента України прийшли новини про ситуацію серед представників Тристоронньої контактної групи по Донбасу. Як виявилося, поки що питання про заміну Вітольда Фокіна в ТКГ не стоїть на порядку денному.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві глави офісу Президента України Андрія Єрмака в ефірі одного з українських телеканалів.

Так, на питання про те, хто замінить Фокіна, Єрмак відповів, що дане рішення прийматиме Леонід Кравчук.

Вітольд Фокін, фото: кадр з відео
Вітольд Фокін, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Якщо він вважатиме за потрібне, щоб на цьому місці хтось з'явився, то він самостійно прийматиме це рішення. Поки це питання на порядку денному не стоїть", - розповів Єрмак.

Єрмак, фото: Офіс президета
Єрмак, фото: Офіс президета

Варто також нагадати нашим читачам, що народний депутат України Гео Лерос, якого нещодавно було виключено з фракції "Слуга народу", опублікував анонсовані раніше записи розмов, які нібито вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Відповідний відеозапис було розміщено самим Леросом на його каналі на відеосервісі YouTube. Про деталі інциденту розповідає українське видання delo.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, онучка Фокіна Маша прокоментувала звільнення діда, українці не підтримали оптимізм: "Маразм у обох".

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті соратнику Зеленського засунули "до рота" те, що не можна.

Знай.uа писав, соратників Тимошенко "прибрали" з Буковини.