Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що у України вже є план "мирного врегулювання ситуації на Донбасі". За словами Єрмака, фінальним етапом даного плану є вибори.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Єрмака в ефірі одного з українських телеканалів.

Єрмак, скріншот: Youtube
Єрмак, скріншот: Youtube

"Одне з великих досягнень за цей рік - те, що ні в кого серед наших міжнародних партнерів не виникає питань про українську позицію. І сьогодні український план мирного врегулювання лежить на столі. Цей план має наприкінці те, чого так чекає український народ, і чого, я сподіваюся, чекають всі прогресивні країни, наші партнери, колеги і т. д. І чого в першу чергу чекають жителі Донбасу, чекають наші військові та їхні сім'ї... Тому сьогодні нам вдалося виставити таким чином атмосферу в переговорному процесі, як у Мінську, так і в "нормандському форматі", коли ні в кого не виникає сумнівів, залишилося тільки отримати відповідь від наших візаві", — сказав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Також Єрмак підкреслив, що план можна доопрацювати, але друга сторона повинна визначитися, чи згодна вона на мирне врегулювання.

Також варто нагадати нашим читачам, що народний депутат України Гео Лерос, якого нещодавно було виключено з фракції "Слуга народу", опублікував анонсовані раніше записи розмов, які нібито вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві. Відповідний відеозапис було розміщено самим Леросом на його каналі на відеосервісі YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, онучка Фокіна Маша прокоментувала звільнення діда, українці не підтримали оптимізм.

Як повідомляв Знай.uа, на радницю Єрмака Страхову накинулися собаки: комунальники почали полювання.

Знай.uа писав, Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "Обговорюють напад на мене".