Юлія Мендель, прессекретарка президента України Володимира Зеленського, поділилася своїми роздумами на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Жінка філософствувала про життя і необхідність обирати щодня різні моменти, як дрібні, так і великі. У дописі вжито так багато слова “вибори”, що здається, що зрештою авторка почне агітувати прийти на найближчі вибори, проте Мендель залишається в межах побутових роздумів.

Читайте Знай в Google News!

Юлія Мендель, фото Instagram
Юлія Мендель, фото Instagram

Окрім такого тексту: “Мільйони людей народжуються в схожих умовах. Часто — в родинах з подібними доходами, ходять в школи з подібним рівнем освіти, грають в однакових дворах і подібними іграшками, слухають однакову музику, живуть у суспільстві з однаковими нормами, правилами та розділяють однакові цінності.

Однак з часом опиняються в різних умовах, одні з нас щасливішими, інші перетворюють життя на виживання, а хтось просто існує без особливого аналізу, чому все відбувається саме так.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Усе залежить вид тих виборів, які ми робимо щодня, виборів, на яких вибудовуємо наші принципи та цінності. Кожного дня кожен із нас робить безліч виборів. І ці наші вибори приводять нас туди, де ми зараз.

Від вибору ранкової кави: з молоком чи без, рослинним чи звичайним, цукром, цукрозамінником чи без, чи, можливо, взагалі чай? До виборів, що змінюють життя радикально: бути самому чи вибрати пару, хто буде вашою парою, чи мати дітей та коли, брати іпотеку чи знімати житло, зрештою, про що мріяти, прокидаючись зранку і чи мріяти вам, дорослому, взагалі? Ви робите мільйон виборів щодня. І саме вони визначають, де ви будете через тиждень, через рік, десять років”.

Мендель поділилася красивою світлиною, на якій вона у елегантному капелюшку, чорних окулярах і жовтій кофтинці дивиться в бік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мендель похвалилася соковитими яблуками і поставила українцям ультиматум.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського смикається, а у Порошенка – стоїть: українці забили "болт" на президента.