Президент України Володимир Зеленський вважає, що Україна збереже безвізовий режим з Європою. Зеленський заявив, що безвізовому режиму з Європейським союзом нічого не загрожує.

Читайте Знай в Google News!

Про це український лідер сказав на саміті Україна - ЄС.

"Партнери з ЄС запевнили, безвізу з ЄС нічого не загрожує і Україна виконує всі критерії і як тільки дозволить епідеміологічна ситуація, українці знову зможуть планувати свої поїздки в Європу", - сказав Зеленський на саміті Україна - ЄС.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Варто зауважити, що Україна і ЄС домовилися спільно боротися з поширенням COVID-19, для цього передбачений пакет підтримки в розмірі 190 мільйонів євро і програма макрофінансової допомоги в розмірі 1,2 мільярда євро.

"Європейський Союз продовжуватиме підтримувати Україну у протидії гібридним загрозам та у боротьбі з дезінформацією, в тому числі шляхом посилення незалежних ЗМІ, стратегічної комунікації щодо медіаграмотності, з метою зміцнення стійкості України", - сказано у тексті заяви.

Зеленський на Буковині
Зеленський на Буковині

Крім того, ЄС дав згоду започаткувати з Україною формат діалогу з питань кібербезпеки. Зараз ЄС має такий формат лише з шістьма найвагомішими державами, Україна буде сьомою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що якщо працівник захворів на Сovid-19: інструкція для роботодавця