Колишній глава українського уряду Олексій Гончарук, як виявилося, вирішив провести кілька місяців у Сполучених Штатах Америки. За його словами, він приїхав до цієї країни щоб "сприяти формуванню нової політики по відношенню до України".

Читайте Знай в Google News!

Експрем'єр вже запланував зустрічі з дипломатами, конгресменами та іншими людьми, які впливають на "формування дискурсу". Українським журналістам вдалося зустрітися з Гончаруком і взяти інтерв'ю, з якого громадяни зможуть дізнатися більше інформації про минуле і майбутнє Олексія Валерійовича.

Серед усього іншого Гончарук відзначився висловлюванням про президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"У моєму оточенні багато людей, яких я знаю і поважаю, все частіше ставлять питання: "А що після Зеленського?" І для мене це дуже серйозний маркер того, що для багатьох Зеленський - все, треба шукати щось інше.", - заявив Олексій Гончарук, який втік до США.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук фото: прес-служба президента
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук фото: прес-служба президента

А ось на питання, що буде після президента Зеленського, Гончарук відповів: "Гарне питання. Відповідь повинні дати всі ми, українське суспільство. Я думаю, у президента ще є час виправити помилки, але часу залишається все менше".

Варто також нагадати нашим читачам, що президент України Володимир Зеленський в середу, 7 жовтня, прибув з візитом до Великобританії і переговорив з прем'єр-міністром Королівства Борисом Джонсоном. У деякому роді, цей день став історичним для нашої країни, адже Зеленський і Джонсон підписали україно-британську угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство та інші документи.

Найцікавішим положенням в документі виявився той факт, що Великобританія виділить 1,4 мільярда євро на зміцнення військово-морського флоту України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Олену та Володимира Зеленських тепло прийняла королівська родина: "Щирі люди".

Як повідомляв Знай.uа, міжнародні інвестори закликали комітети Ради терміново підтримати законопроєкт про погашення боргів.

Знай.uа писав, під Києвом молодий солдатик став жертвою "Діда" - "Змусив віджиматися і…".