Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук перервав тривале мовчання після відходу з посади і побував в гостях у скандально відомої української журналістки Яніни Соколової. Колишній глава Кабміну розповів про те, що відбувалося в українському уряді в 2019 році, а також видав кілька фактів, про те, як "пов'язані" олігархи і політики.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі 5 каналу зі свіжим випуском "Рандеву з Яніною Соколовою".

Олексій Гончарук та Яніна Соколова, скріншот: 5 канал
Олексій Гончарук та Яніна Соколова, скріншот: 5 канал

Соколова: - Як Коломойський пов'язаний з Вашою каденцією, він впливав на те, що відбувалося в уряді?

Гончарук: - Ні, не впливав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Соколова: - Ви з ним знайомі?

Гончарук: - Звичайно, багато разів зустрічався, ну чотири рази точно.

Соколова: - А я можу запитати, з яких питань Ви зустрічалися з Коломойським?

Гончарук: — Звичайно, можете. Мені було важливо донести дві речі. До Ігоря Валерійовича, до Рената Леонідовича, а насправді, я мабуть зустрічався з усіма олігархами, з людьми, яких таким чином називають. Важливо, щоб такі люди дуже добре розуміли, що уряд має бути рівновіддаленим від груп впливу. І під час зустрічей я намагався показати, що ніхто не має привілеїв. Ми зустрічалися в Уряді, в будівлі Уряду, офіційно... - це перша мета. Друга мета — це краще зрозуміти їх інтереси і спробувати з ними цивілізовано працювати.

Питання колишньому прем'єру Яніна Соколова щодо впливу олігархів поставила через те, що влітку держкомпанія "Центренерго" отримала новий менеджмент і пішла у величезний збиток. Саме цей момент зв'язують з "впливом олігархів". Повне відео з інтерв'ю Олексія Гончарука можна переглянути за посиланням:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шмигаль "провалив" нову Програму Кабміну – Тимошенко поспішає вставити п'ять копійок.

Як повідомляв Знай.uа владі соромно зізнатися, що Гончарука звільнили за "Центренерго" за вказівкою Коломойського – Карасьов.

Знай.uа писав, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова - 15 авто і жодного велосипеда.