Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель з користю проводиться час у Великій Британії, куди з офіційним візитом відбув глава держави та перша леді Олена Зеленська. Юлія Мендель у своєму Інстаграмі виклала фото, зроблене на борту військового гвинтокрила.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії речниця Зеленського сидить на борту британського вертольота з телефоном у руках та шоломом і окулярами на голові. На Юлії Мендель - стильні білі кросівки та модні штани, які не оминула увага коментаторів: "Воу воу, ну ти на стилі😂".

Новий знімок Мендель підписала: "Перевіряю британські вертольоти".

Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel
Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У коментарях під фотографією Юлії Мендель люди цікавляться майбутнім авіації в Україні, зокрема речницю глави держави запитали про плани щодо закупівлі нової авіаційної техніки для Повітряних сил ЗСУ.

"Коли в Україні чекати на нову авіаційну техніку?", - цікавляться у Мендель. Однак, коментар залишився без відповіді.

Інші ж жартують: "Ти як Крупська у Леніна".

Коментарі, скріншот, фото: instagram.com/iuliia_mendel
Коментарі, скріншот, фото: instagram.com/iuliia_mendel

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська 7 жовтня розпочали офіційний візит до Великої Британії. Зокрема, відбулася аудієнція Президента Володимира Зеленського та Олени Зеленської з Їхніми Королівськими Високостями Герцогом та Герцогинею Кембриджськими.

Крім того, Володимир Зеленський зустрівся з британським прем'єр-міністром Борисом Джонсоном для підписання низки домовленостей.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"