"Мінський процес явно заморожений. І причиною тому вже точно не події в Білорусі, відставка Фокіна або скандал з "вагнерівцями". Нещодавно Зеленський заявив, що з Путіним можна і потрібно вирішувати питання обміну утримуваними особами, "гуманітарних складнощів у кримчан", і навіть сказав, що без діалогу з Росією війну на Донбасі не зупинити. Але чому ж тоді Президент сам не очолить нашу делегацію і особисто не сяде за стіл переговорів з Путіним?"- заявив народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Загородній.

Парламентарій упевнений: глава держави повинен бути послідовним.

"І не просто заявляти вкотре, що сяде з Путіним за стіл переговорів заради миру в Україні, а сісти і реально вирішувати проблему, якій вже майже сім років. Головну проблему країни, Президентом якої і обраний пан Зеленський", - підкреслив Юрій Загородній.

Як зазначив народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя", мимоволі виникає питання: "Чому нашій владі весь час щось заважає - обміняти тих же утримуваних осіб, почати реально розводити війська, як це і записано в Угоді, і, врешті-решт, встановити в країні мир і єдність?".

"Коли нещодавно глава нашої делегації в ТКГ (явно з роздратуванням) описував, як він попередив запис і публікацію російською стороною ходу переговорів, у мене виник сумнів: а наскільки та інформація, яку доводять до українців, відповідає дійсності? Які можуть бути секрети від народу, коли мова йде про майбутнє країни?! Якщо пам'ятаєте, з Кримом теж все виявилося зовсім не так, як нам розповідала влада", ‒ підкреслив Юрій Загородній.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще