Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель після візиту у Велику Британію, вирішила трохи релакснути. Мендель поділилась у своєму Іnstagram ідеальним недільним ранком і устрицями на сніданок.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії речниця Зеленського сидить за столиком на вулиці і прикривається рукою від осіннього сонця. Після спілкування з монаршими особами Мендель захотіла поснідати просто не по-королівськи. На ній непримітна куртка кольору хакі і злегка розтріпане волосся, а на обличчі ні грама макіяжу.

Новий знімок Мендель підписала: "Іноді треба відпочивати. Гарних вихідних вам, друзі!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel
Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel

У коментарях під фотографією Юлії Мендель люди висловлюють свої компліменти і зауваження.

"Відпочивати треба вміти. Гарних вихідних", " Смачного! Які ж вони смачні!!👏", "Не по королевски) Держите планку)", "Красуня👍👍", " Юльчік, гарно виглядаєш! 😍", - пишуть користувачі.

    Скріншот коментарів
    Скріншот коментарів

    Скріншот коментарів
    Скріншот коментарів

    Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська 7 жовтня розпочали офіційний візит до Великої Британії. Зокрема, відбулася аудієнція Президента Володимира Зеленського та Олени Зеленської з Їхніми Королівськими Високостями Герцогом та Герцогинею Кембриджськими.

    Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

    Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

    Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"