Варто нагадати нашим читачам, що з 7 по 8 жовтня президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська перебували в британській столиці з офіційним візитом. Окрім важливих зустрічей дружина президента також змогла побувати біля легендарного Віндзорського замку, чим і похвалилася в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Олени Зеленської в мережі Instagram.

Публікація Олени Зеленської, скришот: Instagram
Публікація Олени Зеленської, скришот: Instagram

"Дякую за гостинність!", - написала під знімком дружина президента.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На фото Олена позує на фоні Віндзорського замку - резиденції британських монархів у місті Віндзор, графство Беркшир. Пані Зеленська була одягнена в класичний бежевий плащ, чорний брючний костюм і білі кросівки.

Публікація першої леді зібрала понад 64 тисячі лайків, десятки коментарів з компліментами і критикою: "Дуже гарна у нас перша леді"; "Я пишаюся своїм Президентом і його красунею дружиною!"; "Щось пропала діяльність першої леді в рідній країні зі стрічки, лікарні, дитбудинки, те чим і повинна перша леді займатися, а не аудіогід піарити, цим аудіогідом тільки діти депутатів і можуть скористатися... хоча для них і стараєтесь".

Варто також нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський заявив у Лондоні під час робочого візиту про те, що планує побудувати Київ-Сіті. Володимир Зеленський провів зустріч з керівництвом біржі, а також лордом-мером лондонського Сіті Вільямом Расселом. Він каже, що йому дуже хотілося б побудувати в українській столиці Київ-Сіті. Живий фінансовий центр, а також район, в якому захочеться не тільки жити, а й працювати. Досвід Лондона був би вкрай корисним для України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тауер заговорить українською: Олена Зеленська поділилася важливою подією.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський їде в дощовий Лондон заради купи угод - Кейт Міддлтон вже зачекалася.

Знай.uа писав, принцеса Беатріс наплювала на карантин: маска не пасує під коротку спідницю і високі підбори.