Колишній президент України Петро Порошенко вже декілька тижнів знаходився із коронавірусом у одній з київських лікарень. А сьогодні Петра Порошенка вже виписали з лікарні після лікування від коронавірусу. Про це повідомляє його прес-служба.

Читайте Знай в Google News!

При цьому ще вчора джерела "Української правди" в " ЄС " повідомляли, що його стан поліпшується. Далі лікується, мабуть, він буде вдома.

"Дякуємо всім, хто висловив щиру підтримку нашому лідеру Петру Порошенку. Протягом останніх днів ми отримали сотні дзвінків, листів і повідомлень у соцмережах від прихильників, друзів та колег як з України, так і з-за кордону. Повідомляємо, що сьогодні Петра Порошенка виписали з лікарні, оскільки його стан здоров’я покращився", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що лише тиждень тому Марина Порошенко зверталась до українців, що Петру стало гірше. За словами Марини Порошенко, лікарі навіть не могли взяти у п'ятого президента кров на аналіз.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У нього-двостороннє запалення легенів. Він знаходиться в лікарні, він отримує комплекс лікування. На жаль, у нього зараз погіршився стан крові-вона дуже густа. Лікарі навіть не можуть взяти її на аналіз, щоб промоніторити стан і подивитися хід хвороби", — розповіла Порошенко.

Марина Порошенко, фото: youtube
Марина Порошенко, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко. "Отримав позитивний тест на Covid" - пише Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Порошенка налякала українців, експрезиденту стало гірше: "Проблеми з кров'ю".

Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенка.