Ще до великого походу в політику разом з партією співака Святослава Вакарчука "Голос", відомий український комік Сергій Притула радував своїх шанувальників гумором і акторським талантом. У мережі в тренди вийшов номер Сергія, де він намагається передбачити майбутнє і розповідає про свою майбутню партію під назвою "Срака". Так, час минув, і тепер Сергій кандидат у мери української столиці - не до жартів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео з концерту гумористичного об'єднання "Вар'яти" в мережі YouTube.

"Я вирішив, балотуюся в Президенти України. За мною, як за кандидатом, повинна стояти потужна політична сила - партія. І така у мене є, я таку створюю, за назвою довго бігати на довелося - партія "Срака". Сама назва говорить, що я кандидат з народу, тому що народ де? Правильно! Партія "Срака" розшифровується як — "Соціалістичний, революційний, аграрно комуністичний апокаліпсис". Таким чином соціалісти, революціонери, аграрії та комуняки — все вже за мене. Присутність у назві апокаліпсису забезпечить голоси баптистів", - так жартував Сергій Притула.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Українці протягом довгих років залишали коментарі під цим виступом:

Коментарі під відео, скріншот: YouTube
Коментарі під відео, скріншот: YouTube

Коментарі під відео, скріншот: YouTube
Коментарі під відео, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що кандидат у мери Києва від Партії "Голос" Сергій Притула закликав українців на місцевих виборах, 25 жовтня, зробити усвідомлений вибір. На переконання політика, до вибору місцевих політиків треба ставитися відповідально. Адже саме вони приймають ключові рішення на місцевому рівні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, баба Доцька з Прикарпаття розкрила українцям очі на слуг Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Притула в топі політиків з бездоганною репутацією.

Знай.uа писав, політичний оглядач Сергій Корнак розкрив всю підноготну телеведучого Сергія Притули.