Олександр Лукашенко, де-факто президент Білорусі, продовжує дивувати білорусів і світ своєю неадекватністю і не здатності осягнути реальність. В реальності, виборці Білорусі, білоруський народ, на останніх виборах чітко не хотіли голосувати за Лукашенка, настільки, що після того як він прибрав усіх реальних суперників і просто відкрито сфальсифікував вибори, вийшли на вулиці. Поки країна живе страхом перед коронавірусом і відчаєм від того, що влада агресивно застосовує репресивний апарат проти мирних протестувальників або перехожих, Лукашенко живе у світі, в якому сир лікує від коронавірусу, а працівникам ОМОН потрібна картопля, яку Лукашенко викопав своїми руками.

Про це пишуть телеграм-канали НЕХТА і "Лента дна".

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Ідея показати, що Лукашенко також руками викопує город картоплі, а потім разом з усією родиною складає картоплю в мішки, мусила сигналізувати, що Лукашенко - такий самий білорус як і всі інші, а картопля - головна цінність країни. Натомість глядачі побачили як літнє тіло, яке не має прописки у тренажерному залі, вдає, що він сам копає картоплю, тоді як національний неофіційний прапор Білорусі стає в себе вдома предметом, за зберігання якого можна отримати тілесні ушкодження або навіть ув'язнення.

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Весною Лукашенко, тоді ще офіційний президент Білорусі, оголосив, що його країна не боїться коронавірусу. Тому у країні не було карантину, бо влада відкрито зневажала серйозність хвороби. Тепер же, перебуваючи у якомусь приміщенні, де розміщено багато головок сирів, Лукашенко сказав, що сир - головна зброя проти коронавірусу. Або Лукашенко щось знає, чого не знаємо ми про сир і коронавірус, або ж він не знає нічого.

Раніше повідомляли, у Мінську таємно провели інавгурацію Олександра Лукашенка: "офіційно обійняв посаду".

Як повідомляв Знай.uа, вбивця лідера "Ляпіс Трубецькой" почув вирок: родичі не можуть знайти слів.

Також Знай.uа писав, Netflix привезе Лукашенка до Києва.