У ЗМІ з'явилася інформація про те, що у прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля діагностували зараження коронавірусною інфекцію. Начебто через інфікування вірусом глава уряду не зміг бути присутнім сьогодні, 29 жовтня, на форумі Building&Construction Forum.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили організатори форуму Building&Construction Forum в Києві, в готелі Hilton, на якому прем'єр повинен був виступати 29 жовтня.

Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео
Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео

"Його відсутність організатори пояснили тим, що Шмигаль заразився коронавірусом. Офіційних коментарів цієї інформації немає", – йдеться в повідомленні ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згодом прессекретарка Шмигаля Ольга Куришко в коментарі виданню "Страна" спростувала інформацію про COVID-19 у прем'єра. За її словами, він здоровий і працює. А від участі в форумі Шмигаль відмовився ще 20 жовтня.

Нагадаємо, раніше двоє заступників голови Офісу президента Андрія Єрмака - Юлія Ковалів і Андрій Смирнов - заразилися коронавірусом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.