Наталія Королевська була одним з найскандальніших депутатів "Партії регіонів". Після Майдану, вона практично не "світиться" у великій політиці, і практично не з'являється на екранах телевізорів, за винятком участі в ОПЗЖ. Однак вона вже підготувала собі "гідну заміну". Один з її синів балотувався в депутати міської ради в Краматорську, Донецької області.


Ім'я Ростислава Солода мало що сказало виборцям. І дійсно, у віці 19 років дуже складно створити собі якусь репутацію. Тим не менш, Ростислав Солод є сином Наталії Королевської. Як інакше 19-річному юнакові можна стати кандидатом у депутати? Зрозуміло, ні про яку освіту у нього не може бути й мови.

При цьому у хлопця амбітні плани. На своїй сторінці в Facebook, він активно ділився планами про те, щоб "позбутися від осколків режиму Порошенка". Яким чином він цього доб'ється, зрозуміло, залишається тільки здогадуватися. Крім того, Ростислав має намір зробити Краматорськ технологічним та інвестиційно привабливим. Як саме-також залишається загадкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомляли, "Щоб ви пригостили мене сиром": заміжня нардеп попалася на інтимному листуванні з жінкою.

Як повідомляв Знай.ua, хто привів у Раду Лероса, який звинуватив Зеленського в підпалі: назвали ім'я " покровителя".

Знай.ua писав, Рада готує відставку міністрів, Арахамія сказав, кого в першу чергу хочуть " піти″.