Український політик, голова "Радикальної партії" Олег Ляшко не зміг пройти до Верховної Ради на довиборах на 208 окрузі на Чернігівщині. Цю ситуацію висміяв український комік Юрій Великий, який спародіював Ляшка для відео.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був розміщений на офіційній сторінці "Квартал 95" у соціальній мережі "Інстаграм".

"Істерика Ляшка", - підписали відео у соцмережі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наводимо стенограму виступу гумориста.

"Результати виборів по 208 округу. Гунько 34,1%, Ляшко 31,8%.Це шо получається, що я у Гунько відсоткнув? На дві цілих три десятих? Я програаааав… на своїй рідній Чернігівщині я програв… (плаче).Тому що за Гунько, цю падлюку, проголосували не тільки скотиняки, а й їхні скотинихи і оці старі скотинсіонери. Чому ж ви за мене не проголосували? я ж вам нічого не зробив! Може того й не проголосували, що я їм нічого не зробив. В

Олег Ляшко, скріншот: YouTube
Олег Ляшко, скріншот: YouTube

цьому бокалі сльози моїх виборців, а тут сльози з мого носу (вказує на паперову хустинку)

Так, що ж робити? Тре подзвонити Рінату. (дзвонить) Альо, шеф? Всьо пропало. Я не пройшов. Кажу, ми програли. Що? Я програв, ви не програли? Ну, хоч так. Випередив мене цей слуга з “Козли народу”, ой, “Слуги народу”. Ренат Леонідович, що робити? Я в повній задніці. Вибрався вам подзвонити, бо там зв'язку нема. Альо-альо…ну не мовчіть ви так страшно Ренат Леонідович...Так, я слабкий, так я тряпка, я нуль без палички. Но не дуже у вас виходить, Ренат Леонідович, заспокоювати. До побачення. (кладе слухавку) Я вважаю, що мою перемогу влада вкрала за допомогою підкупу і фальсифікацій. Я обурений і злий, що влада вкрала в мене мої ж методи. О! Голосове смс від Юлі прийшло, напевно зі співчуттям. (У трубці чути сміх). (Ляшко ридає).

Нічого-нічого, Ляшко не пропаде. Я знайду, чим займатися. Що я можу робити? Манікюр можу робити, займатися збільшенням вій. Пілінг, епіляцію чи волосся фарбувати. У крайньому випадку піду у футбольні судді. І нехай вболівальники кричать на мене що хочуть. Я на правду не ображаюся. (Дзвонить телефон, підіймає). О, Порошенко дзвонить. Так, Петро Олексійович, програв. Я ж тепер як ви півтора роки тому. Становлюся трохи схожим на вас. Нє, не худєю, бухаю. А взагалі, знаєте, я зараз як хімічний елемент, тобто свободний радикал. Може ви візьмете мене в свою партію? Першим номером можу замість Марини. Знаєте, для вас можу і першим номером, і замість Марини теж можу. Кинув трубку.

Шановні виборці, я вас розчарував, але зараз вас обрадую як співак, тому вже наступного року я вирішив балотуватися на національний відбір у “Євробачення” від Чернігівщини. (Співає)".

Ляшко, фото: скріншот з відео
Ляшко, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, довибори до Верховної Ради проводять через смерть депутата Валерія Давиденка, якого у травні знайшли застреленим у власному офісі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, красуня-дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" видала, як шоумен підкорив її серце.

Як повідомляв Знай.ua, смілива Jerry Heil кинула виклик Потапу і Кошовому, шампунь вже не допоможе цій голівці.

Також Знай.ua писав, що зірка" Кварталу "Сопонару вбралася в самого "страшного" персонажа на планеті.