77-річний Джо Байден переміг в штаті Пенсільванія і набирає 273 голоси (з 270 необхідних) і таким чином стає президентом США.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: інформагентство Associated Press.

Кандидат від Демократичної партії Джо Байден переміг у виборах президента США, що означає остаточну поразку Дональда Трампа.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Його перемога відбулася після більш ніж трьох днів невизначеності, поки тривав остаточний підрахунок бюлетенів у окремих штатах. Байден таки набрав 270 голосів в колегії виборців завдяки перемозі у Пенсільванії. Авжеж, ще лишається ризик поведінки виборців, однак у більшості штатів вони законодавчо зобов'язані голосувати відповідно до рішення штату.

Таким чином, можна підвести риску перед епохою Трампа. Президентство Байдена буде доволі напруженим: пандемія коронавісної хвороби продовжує бушувати у США, а слід за нею - й економічна криза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в США: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.