У відповідях на сторінці президента України Володимира Зеленського у твіттері українці висловили незадоволення тим фактом, що глава держави поздоровив імовірного майбутнього президента США Джо Байдена.

На це звернули увагу у телеграм-каналі Klymenko Time.

Наведемо деякі з цих коментарів.

"Дуже хочеться лизнути. Бажано швидше за всіх"

"Нашому президенту не потрібні офіційні результати, важлива першість в топі підлабузників. Чи не здивована, завжди так було в нашій країні"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати
Показати ще

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

"Вова, хоч би почекав на офіційні результати..."

"Яка ж ти мерзота. Твій байден ще не переміг. Шавка ти, соросятська"

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Наведені приклади лише частка від гнівних твітів українців та жителів інших країн. Схоже, на Зеленського кинулася чергова хвиля інтернет-хейту.

Нагадаємо, що за попередніми результатами 77-річний Джо Байден переміг в штаті Пенсільванія і тому зміг набрати необхідні голоси колегії виборців і стає президентом Сполучених Штатів Америки. Однак у виборах за участі чинного президента Дональда Трампа не можна бути впевненим ні в чому.

Вірогідно, результати виборів намагатимуться оскаржити у судовому порядку, але це далеко не єдиний варіант розвитку подій.

Нагадаємо, вибори в США: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.