Проблема повернення окупованих територій стоїть перед Україною дуже гостро. Причому підходи до повернення Криму і Донбасу будуть різними. Це розуміють у владі, і навіть роблять прогнози, який регіон буде простіше знову інтегрувати в Україну. Наприклад, віце-прем'єр Олексій Резніков вважає, що повернути Крим буде значно легше, ніж Донбас.

Олексій Резніков виступив з інтерв'ю для "Радіо Свобода", де дав прогноз щодо реінтеграції окупованих територій. На його думку, інтегрувати в Україну Крим буде легше. Віце-прем'єр переконаний, що деокупація Криму буде для нашої країни простішою, оскільки в цьому регіоні не велися бойові дії, і не була пролита кров.

Крім того, Резніков заявив, що необхідно вирішувати проблему заміщення населення – цю політику зараз активно проводить Росія. За словами віце-прем'єра, сучасні війни вже давно перетворилися з класичних в гібридні, і Росія активно використовує їх в різних регіонах. Тому необхідно застосовувати гібридні заходи, заявив Резніков.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться в харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше. Перша леді взяла участь в онлайн-нараді з оновлення системи шкільного харчування

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також " Знай.ua " писав, рівень кисню при коронавірусі: чи обов'язково вдома мати пульсоксиметр. Пандемія коронавірусу вплинула на щоденне життя людей, а в деяких сферах - докорінно його змінила.