Поки українські воїни гинуть, захищаючи нашу країну від агресора і загарбника Росії, колишній президент України і глава делегації України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив в інтерв'ю "Klymenko Time", що у нього немає претензій до Росії і ОРДЛО. При цьому політик визнав, що режим тиші не дотримується і що на Донбасі загинули і були поранені солдати.

" За останній час на Донбасі вбили двох солдатів і двох поранили. Говорити про загальну тишу було б перебільшенням. У мене немає претензій ні до Росії, ні до ОРДЛО. Вони відстоюють свою позицію, а ми — свою. Але є одна спільна позиція-припинити кровопролиття і встановити мир. А потім всі інші питання вирішувати поступово в інтересах народів, які живуть на непідконтрольних Україні територіях"

Леонід Кравчук, фото: кадр з відео
Леонід Кравчук, фото: кадр з відео

Також Кравчук сказав, що раніше представники Росії і ОРДЛО вимагали скасування постанови Про місцеві вибори, а тепер заговорили про "дорожню карту" для Донбасу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський підрізав крила власній команді - найважливішої посади більше немає.

Як повідомляв " Знай.ua", експерти порівняли ціни в Україні 1996 і 2020 роках - на 50 гривень купували в рази більше. На початку свого шляху гривня була міцною валютою. Тоді, щоб купити один долар, було потрібно всього лише 1,77 гривні, а зараз було підраховано, що можна було купити за 50 гривень в 1996 році і в нинішній час.

Знай.ua писав, Головні Новини: світу загрожує нова пандемія, а Зеленський планує правити до 2030.