У мережі опублікували кілька фактів з біографії судді Конституційного суду Ірини Завгородньої. Журналісти з'ясували, що у Ірини мама — мільйонерка, а чоловік — громадянин Російської Федерації, який отримує російську пенсію.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню "BIHUS.info" у мережі Facebook.

Ірина Завгородня, фото: stopcor.org
Ірина Завгородня, фото: stopcor.org

"Мама — мільйонерка, чоловік — громадянин РФ. Це суддя Конституційного суду Ірина Завгородня. Її чоловік - незвичайний пенсіонер. Він - громадянин РФ і отримує російську пенсію. Нещодавно чоловік Завгородньої придбав квартиру в елітному столичному ЖК за 13 млн грн. Окрім дорогої квартири суддівська сім'я володіє новеньким авто за 1,6 млн грн. До речі, чоловік - не єдиний пенсіонер-мільйонер в сім'ї. Мама Завгородньої - 81-річна пенсіонерка, подарувала доньці 3 млн грн. Детальніше про статок суддівської сім'ї в інфографіці. Про майно інших суддів КСУ у сюжеті: https://youtu.be/D0iWbiZewvY. як ви вважаєте, буває, щоб родичі суддів були не мільйонерами?", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також до публікації автори прикріпили інфографіку:

Інфографіка по Ірині Завгородній, скріншот: Facebook
Інфографіка по Ірині Завгородній, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що чоловік судді Конституційного суду Ірини Завгородньої в липні купив квартиру в ЖК "Новопечерські Липки" площею 124 квадратних метра. Сергій Завгородній - є громадянином Російської Федерації, а його дружина голосувала за скасування положень антикорупційної реформи. Орієнтовна вартість такої квартири без ремонту - майже 13 млн гривень, Ціна з ремонтом стартує від 14 млн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, криза з нелегітимністю НКРЕКП вирішить лише перезапуск складу комісії - депутат "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.uа, українці віддають мільйони на скандальний КСУ: розкрито захмарні зарплати суддів.

Знай.uа писав, Зеленському висунули чіткі вимоги: у парламенті-не більше 100 нардепів, а КСУ - позбавити "головного".