Президент України Володимир Зеленський прямо з "Феофанії" записав відеозвернення до українців.

Він розповів про своє самопочуття і також торкнувся теми коронавірусу, вакцини, КСУ і 100 днів тиші на Донбасі. Звернення було опубліковано у нього в Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Зеленський почав зі слів про самопочуття і радості опонентів: "Опонентів, які радіють моїй хворобi, близько до серця не беру. Чи не єдиний плюс вірусу, не відчувати запахів. Тому не звертаю увагу на продукцію життєдіяльності деяких телеканалів і деяких експертів". А потім перейшов до подій, пов'язаних з Конституційним судом України. "Україна змушена дивитися кілька тижнів поспіль кіно про 11 людей, багатоходівки, афери і авантюри. Це не "11 друзів Оушена". Це ремейк, створений за підтримки КСУ - "11 друзів Тупицького", - поділився Володимир Зеленський.

Він додав, що судді своїми рішеннями могли просто скасувати важливі реформи і позбавити Україну без фінансової допомоги. Далі Зеленський перейшов до того, що перші результати комісії з правової реформи будуть представлені вже на тижні, а весь процес буде максимально прозорим.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Судді КСУ отримують по 14 тисяч доларів щомісяця, чого не отримують більшість українців за рік, включаючи президента", — додав глава держави, а потім розповів про розмову з Ангелою Меркель з приводу вакцини. Зараз робиться все можливе, щоб Україна не опинилася в останніх рядах черги на її отримання.

Президент України радий, що нещодавно пройшло 100 днів тиші на Донбасі. Сьогодні, 12 листопада, 109 день перемир'я. "Ми прекрасно розуміємо, що перемир'я неідеальне. Однак є факт, що серед наших військових і цивільних громадян втрати зменшилися вдесятеро", — підсумував Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака: сувора секретність, VIP-клієнти і дорогі консультації.

Як повідомляв "Знай.ua", українці отримають компенсацію за контакт із зараженими Covid-19: як домогтися допомоги.

Знай.ua писав, натягуємо маски на ніс: масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе.