У п'ятницю 13 листопада, відбулася онлайн-нарада голів фракцій Верховної Ради для обговорення плану роботи на наступний тиждень.

Читайте Знай в Google News!

Про це в Telegram повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк. Зокрема, було скориговано план роботи на наступний тиждень у зв'язку з інфікуванням коронавірусом не лише спікера Дмитра Разумкова, а й віцеспікера Руслана Стефанчука.

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото Знай.ua
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото Знай.ua

"Порядок очевидний: план роботи на найближчий тиждень. Точніше, коригування плану з огляду на ситуацію, коли в строю тільки віцеспікер", - написав Железняк.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук заявили про інфікування коронавірусом. Ярослав Железняк повідомив про ймовірність того, що через ситуацію з хворими частину тижня перенесуть, залишивши для роботи четвер 17 листопада.

Дмитро Разумков, фото: кадр з відео
Дмитро Разумков, фото: кадр з відео

Проте наразі остаточного рішення немає і до понеділка не буде. Народний депутат підсумував, що "поки всі налаштовані працювати". Варто зауважити, що за регламентом ВР пленарні засідання відкриває, веде і закриває голова, а в разі його відсутності - перший заступник чи заступник.

"Також розглядаємо варіант ухвалити постанову про скасування карантину вихідного дня. Загалом у понеділок буде більше ясності", - повідомив він.

Водночас віцеспікерка Олена Кондратюк заявила у Facebook: "Почуваюся добре, готова підстрахувати колег і вести засідання парламенту. Це мій обов'язок як віцеспікерки за обставин, що склалися".

Верховна Рада, ЗМІ - фото Знай.ua
Верховна Рада, ЗМІ - фото Знай.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку