На офіційному акаунті додатка "Дія" (онлайн) в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про освітні серіали.

Зараз вони доступні на "Дія.Цифрова освіта" також мовою жестів. Це необхідний захід, тому що близько 230 тисяч українців спілкуються мовою жестів.

Читайте Знай в Google News!

Також представники програми "Дія" навели статистику, що 65% українців, які страждають через порушення слуху, зацікавлені в придбанні цифрових навичок.

Тому Міністерство цифрової трансформації спільно з онлайн-кінотеатром Megogo підготували освітні серіали мовою жестів. Серед них виділили "Зірки е-демократії", "Серіал для батьків "Безпека дітей в інтернеті", "Дружні цифрові фінанси", "TikTok / Instagram / Facebook: як залишатися в тренді в 2020", "Відкриті дані для бізнесу", "Як стати YouTube-блогером", "Цифрові навички для вчителів" та "Тренінг для тренерів".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Для перегляду цих серіалів на мові жестів слід вибрати відповідний розділ під час перегляду серії того чи іншого матеріалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пора дарувати дідусеві смартфон: Пенсійний фонд вводить єдину інформаційну систему. Відповідно до постанови, будуть реалізовані технології обробки інформації.

Як повідомляв "Знай.ua", "Дія" готує для студентів те, чого вузи не дають: "Всередині кожного"

Знай.ua писав, "Е-малюк": батькам полегшили життя, всі довідки тепер у вашому смартфоні.