Росіяни вводять в Нагірний Карабах танки Т-72, вертольоти і реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град".

Читайте Знай в Google News!

Про це пише сайт "Реал". Повідомляється, що росіяни розміщуються в районі Лачинського коридору в Карабасі.

Крім того, за даними "Kavkaz Center", переговори між турецькою і російською делегаціями, які пройшли в Туреччині 13 листопада збіглися з завдаванням авіаційних ударів росіянами по турецьких позиціях і контрольованих турками населених пунктах в провінції Ідліб на північному заході Сирії. Тим часом підсумки переговорів і реакція турків на обстріли в Сирії поки невідомі.

Військові РФ у Нагірному Карабасі, фото: кадр з відео
Військові РФ у Нагірному Карабасі, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Військові РФ у Нагірному Карабасі, фото: кадр з відео
Військові РФ у Нагірному Карабасі, фото: кадр з відео

Саме "Kavkaz Center" показав фото російських військових в Лачинському коридорі в Нагірному Карабасі. А "Український мілітарний портал" заявив, що росіяни заводять в Нагірний Карабах танки Т-72, вертольоти і реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", хоча не мають на це права.

Адже згідно з озвученими домовленостями російський контингент обмежений 1960 особами, 90 бронетранспортерами і 360 автомобілями.

Як повідомляє телеграм-канал 1NEWS.AZ, російські миротворці виставили 10 постів у Лачинському коридорі. Одночасно вірмени почали залишати Лачин.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку