Український бізнесмен і ексміністр Кабміну Дмитро Дубілет має свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де він вирішив поділитися інформацією про непросту долю кішок-матерів.

Він розповів, що нещодавно у них вдома народилося двоє кошенят, за якими можна вічно спостерігати. Однак життя їх матері-героїні Мурки круто змінилася після народження кошенят.

Читайте Знай в Google News!

"З безтурботної, може, злегка легковажної кішки вона перетворилася на вчителя, прибиральника і молокозавод. В її колись легких і граціозних рухах тепер відчувається вся тяжкість котячого материнства. В її погляді читається стрес і бажання виспатися", — почав розповідати бізнесмен.

Потім Дмитро порівняв невпевнену ходу кошенят з образом п'яного Джекі Чана. Але Мурке весь цей час доводиться метатися між ними, видаючи дивні гортанні звуки, які Дубілет порівняв зі звуками круглого робота BB-8 з франшизи "Зоряних воєн".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Його кішка залишається вічно голодною через годування, тому вона навчилася відкривати двері в його спальню, щоб о шостій ранку вимагати свіжий корм. "Не кажучи вже про класичне вміння вриватися в кадр, коли я проводжу ділові Зуми. "Я ж маааааати!",- здається, кричить вона при цьому", - додав підприємець.

І лише під час сеансів годівлі вид у Мурки стає умиротвореним, а ось сам бізнесмен є для неї окремою точкою роздратування, адже він постійно знаходиться біля неї з фотокамерою. "З іншого боку, не думала ж ти, Мурка, що ми будемо тебе годувати безкоштовно, справді? :)", - підсумував Дубілет.

Кішка Дубілета, фото: Instagram
Кішка Дубілета, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дубілет ніяк не заспокоїться з цифровим переписом і хоче перерахувати кримчан з супутника.

Як повідомляв "Знай.ua", Дубілет показав, як знущається над коханою: бідна Пелипас не може втекти з поламаною ногою.

Знай.ua писав, Monobank врятував українців від нудьги на час коронавірусного карантину - ігри та розваги для дорослих.