Співробітники Національної поліції України оштрафували і закрили спортивний клуб експрезидента Петра Порошенка "5 Елемент". Копи приїхали в спортклуб з перевіркою після інформації про те, що заклад продовжував працювати, незважаючи на карантин.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Києва в мережі Facebook.

За інформацією копів, під час комплексних перевірок поліцейські прибули в спорткомплекс, який, незважаючи на обмеження уряду, продовжив роботу. Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс "5 елемент" у Подільському районі працює у звичайному режимі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, проте у відповідь почули відмову припинити роботу та впустити поліцейських у приміщення. В результаті було складено адміністративний протокол за ст. 44-3 кодексу України Про адміністративні правопорушення.

Також повідомляється, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.325 Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, підопічних Порошенка підловили на ганебному занятті в розпал карантину: пихкали і потіли за закритими дверима.

Як повідомляв Знай.uа, розлючена українка показала справжні "розсадники" пандемії: "Не пройти, ніде припаркуватися".

Знай.uа писав, вірус мутує і вакцини безсилі: епідеміолог поділилася тривожними новинами про Covid-19.