Екс-прем'єр міністр України і лідер політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вже багато десятиліть не тільки будує політичну кар'єру в Україні, а й епатує суспільство своїми незвичайними образами.

Читайте Знай в Google News!

Найяскравішою зачіскою, завдяки якій Про Тимошенко говорила вся країна, звичайно була її коса. Вона стала центральною фігурою багатьох обговорень і жартів.

Вже давно Юлія Тимошенко віддає перевагу більш стриманому вишуканому стилю. Пряме волосся, зав'язані в низьких хвіст. Однак цього разу політик здивувала українців грайливими хвилями.

Юлія Тимошенко, фото: букви
Юлія Тимошенко, фото: букви

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українці в коментарях не соромилися висловлювати свої емоції з цього приводу. Так, деякі припустили, що це частина ребрендингу, інші ж відзначили її пластичні операції і те, як вона стала схожа на артисток у віці.

"Господи, все одно, Лисиця. Патрікіївна", "Ребрендинг"," на премєра мітить, намагається"," Бабулька", " зачіска нова, а думки в голові старі — злодійські.", "Я думаю Юлія Володимирівна теж дивуватися серіал "відмотати Назад" у головної героїні така зачіска", " Страждалиця за простий народ. Еге ж.", "Тимошенко стає схожою на Сумську, Пугачову, Орбакайте... Просто одне обличчя. Косметичний хірург один на всіх?", "Спробуйте осяяти хрестом", "Ооо, а це вже прикмета, якщо ЮВ поміняла зачіску шось буде", "пора причесати бойову косу", "і окуляри стали кругліше", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Тимошенко викрила Зеленського, українці на межі виживання.

Як повідомляв Знай. ua, зірка епатажу Шура надихнувся косою Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що 59-річна Тимошенко зізналася в ніжних почуттях до молодого красеня.